GETTING MY پمپ ضد اسید TO WORK

Getting My پمپ ضد اسید To Work

Getting My پمپ ضد اسید To Work

Blog Article

اصول کار یک پمپ مگنتی بر مبنای حذف آب بند مکانیکی و یا پکینگ در یک پمپ و استفاده از یک شافت دو تکه در قسمت آب بند شونده، استوار است.

در این مدل به هیچ عنوان پمپ نباید خشک ( بدون سیال ) روشن شده و به حرکت دربیاید ، این امر باعث بالا رفتن دمای دستگاه و آسیب شدید به سیل و دیگر قطعات داخلی پمپ میشود 

پمپ ضد خوردگی

پمپ اسیدی اجزای تشکیل دهنده‌ی بسیاری دارد که از مهم‌ترین آنها میتوان به اجزای زیر اشاره کرد:

طبیعتا استفاده از هر پمپی به خصوص پمپ های تخصصی مثل این مدل پمپ ها در طول زمان باعث ایجاد اصطکاک میشود ، مواقعی نیز مشکلاتی در مراحل استفاده مثل استفاده نامناسب، مشکلات برق و یا عدم شستشو و نگهداری پمپ بعد از استفاده باعث میشود که قطعات پمپ خراب شود ( در مواقعی حتی آب شود ) که در این مواقع نیاز به خرید لوازم یدکی پمپ می باشد.

پمپ پلیمری گاه به غلط پمپ شیمیایی نامیده می شود که این نام از لحاظ فنی غلط می باشد. از دیگر نام های این محصول می توان به پمپ ضد اسید یا پمپ مگنتی اشاره نمود.

سرشلنگی : سرشلنگی یکی از مهمترین قطعات یدکی پمپ اسیدی میباشد که آن را روی قسمت خروجی دستگاه وصل میکنند و در نقش لوله خارجی پمپ اسیدی فعالیت میکند. 

معمولا به خاطر ماهیت شستشو و عدم وجود اسید هایی با خورندگی بالا در این مدل ها میتوان از پمپ هایی با مکانیکال سیل های معمول استفاده نمود و نیازی به استفاده از سیل های وایتون ( قرمز ) نیست.

این پمپ‌ها مقاومت بسیار زیادی در برابر خورندگی اسیدی دارند به همین دلیل، قابلیت جابه‌جایی مواد شیمیایی، اسیدی، حلال، بازی و .

پمپ website پلاستیکی

پمپ های پلیمری یا پمپ ضد اسید معمولاً در صنایعی استفاده می شوند که انتقال مایعات خورنده مانند اسیدها، قلیاها و حلال ها مورد نیاز است. این پمپ‌ها به‌ویژه در کارخانه‌های فرآوری شیمیایی، تأسیسات تصفیه فاضلاب و سایر کاربردهای صنعتی که سیالات مورد استفاده می‌توانند باعث آسیب به پمپ‌های استاندارد ساخته‌شده از موادی مانند چدن یا فولاد ضدزنگ شوند، مورد توجه قرار می‌گیرند.

پروانه پمپ اسیدی: کاربرد این قطعات در تعیین کننده مقدار جریان و فشار سیال درون دستگاه میباشد که میتواند انرژی را از موتور به سیال منتقل کند و با این کار باعث سرعت بخشیدن به عملکرد دستگاه میباشد. 

عمده تفاوت پمپ‌های پلیمری و تفلونی در نوع سیالاتی است که می‌توانند جابه‌جا کنند، این سیالات برای پمپ‌ ضد اسید پلیمری، شامل موارد اسید کلرفیک، اسید نیتریک، اسید کلریدریک، مواد قلیایی، مواد کلردار، حلال‌های نفتی، مواد شوینده، آب صابون، آب نمک، و همچنین برای آبکاری فلزات و رسوب زدایی است.

این اجزاء معمولاً از موادی مانند گرافیت یا سیلیکون ساخته می‌شوند که در مقابل خوردگی و دماهای بالا مقاوم هستند.  

Report this page